Posted on

Zacskóban, gumikalapáccsal verték halálra a kutyakölyköt

Kecskemét – Szó szerint péppé verte valaki egy hat hetes kutyakölyök fejét ma a Zrínyi úton. Az Állatvédelmi őrszolgálat munkatársai csak percekkel a szörnyű tett után értek a helyszínre, de már nem lehetett segíteni az apró jószágon.
– Telefonon kaptuk a bejelentést, hogy kutyakölykök kóborolnak a környéken – mesélte Szabó Attila, az Állatvédelmi Őrszolgálat vezetője, akit megdöbbentett a szeme elé táruló iszonyat- Egy nejlonzacskó hevert a fűben, és két kicsi lábacska lógott ki belőle. Ahogy kibontottam, még éreztem, hogy meleg a tetem. A kiskutyát zacskóba tették és úgy verték laposra a fejét: esélye sem volt menekülésre.
Az állat a hosszú és gyötrelmes kínhalál alatt gyötrelmében összevizelte magát és a nejlonzsákon látszott, hogy próbált szabadulni a végső perceiben. A gyilkos fegyvert, egy gumikalapácsot szintén megtalálták néhány méterrel arrébb. Az Őrszolgálat feljelentést tett a rendőrségen állatkínzás miatt. A nyomozás fejleményeiről később beszámolunk.
– A közelben az agyonvert kölyök két testvére vonyított remegve, ők végignézték ahogy egy ember hidegvérrel végez bátyjukkal. Nem is tudják, milyen szerencsések, hogy meg menekültek a borzalmas vég elől.
A két zsemleszín kölyköt a Blikk vette pártfogásába, örökbe adásukat a Blikk támogatja. Annak, aki úgy dönt, hogy szerető gazdaként elfeledteti a kicsikkel múltjukat, egy Bosch állateledel kezdőcsomaggal segítjük, valamin a Cerberos kutyaiskola vállalja az a kutyusok alapszintű engedelmességi képzését. Aki úgy érzi, hogy szeretné befogadni Blikkficet vagy Blikkfangot, jelentkezzen a online@blikk.hu címen vagy a 06-30-696-0658-as telefonszámon. A megkínzott kutyáról készült képgalériát itt tekintheti meg, csak erős idegzetűeknek! Forrás: Blikk.

2 thoughts on “Zacskóban, gumikalapáccsal verték halálra a kutyakölyköt

  1. Nem tudom az embereknek miért kell ilyen barbár módon viselkedniük,mit ártott neki ez kis szerencsétlen jószág!!Csak azt nem tudom nálunk ezeket miért nem büntetik!! Meg a kiskutyák gazdája miért nem adta be őket!Hogy tudnak emberek így élni!?

  2. […] kötözött egy utcán kóborló 6 hetes kiskutyát, majd gumikalapáccsal agyonverte. Az esetről bővebben itt olvashatnak. Az Állatvédelmi Őrség 100 ezer Ft nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki […]

Vélemény, hozzászólás?