Posted on

Vasvillával agyonverte a kölyökkutyát a szomszéd

Alattyán az idős férfi addig ütötte vasvillájával Kodit, a kölyökkutyát, amíg az a szerencsétlen jószág mozgott. A három hónapos eb bűne az volt, hogy véletlenül áttévedt a szomszéd kertjébe. A szörnyű mészárlást végignézte egy tízéves kislány is.
– Bettikéhez jött át látogatóba egy rokon kisfiú és ő hozta a kiskutyát is – mesélte az édesanya, Éva még mindig zaklatottan. – A kiskutya átbújt a kerítés alatt és a szomszéd kertben kötött ki.
– Hívogattuk, próbáltuk visszacsalogatni, de hiába – csuklott el a tíz éves Betti hangja. – Szóltunk a szomszéd bácsinak is, de ő agyoncsapta Kodit!
A kislányt annyira megviselték a látottak, hogy alig tudta abba hagyni a zokogást, az idegességtől folyamatos hányási rohamai vannak, így még iskolába sem tudta elengedni őt az édesanyja.
– Nem tudom, kiheveri-e valaha ezt a szörnyű emléket Betti – sóhajtott Éva, aki az eset után azonnal értesítette az állatvédőket. – Az a védtelen jószág semmiről sem tehetett.
A helyszínre érkező állatvédőnek szinte földbe gyökerezett a lába a látványtól
– A gyilkos mindössze annyit mondott: nem érti, miért pusztult el ilyen nehezen, máskor egy ütés elég szokott lenni – szörnyülködött Abonyi Mónika, a Csillagszem Állatkuckó elnöke.
A brutális szomszédot az állatvédők feljelentették és a Szolnoki rendőrkapitányság megkezdte a nyomozást. Forrás: Blikk

Vélemény, hozzászólás?