Posted on

Segélykoncert az Illatos úti kutyákért

Kutyaéletekért énekel Lola és Király Viktor – A fővárosi Illatos úti Ebrendészeti Telep munkájának támogatásáért amerikai és magyar zenészek összefogásával jótékonysági koncertet rendeznek a Városmajori Szabadtéri Színpadon július 20-án.
A koncerten fellép az Egyesült Államokból érkező Tacoma Concert Band. A hatvanfős fúvós együttes európai turnéja utolsó állomásaként zenél Budapesten. A legjobb amerikai és európai fúvós hagyományokat folytatják, gazdag repertoárral rendelkeznek.
A magyar zenészek közül Király Viktor és Lola szórakoztatják a közönséget. Valamennyi fellépő lemondott honoráriumáról a jótékonysági cél érdekében.
A jegyek árát mindössze száz forintban határozták meg, és a vendégekre bízzák, kívánnak-e a helyszínen adományozni az ebtelep munkájának támogatására.

Az ebtelepnek felajánlott összeget az alapítvány számlaszámára is elküldhetik az adakozni vágyók.
Valamennyi adományt a telepen ápolt sérült kutyák gyógyíttatására fordítják. A telepre évente több mint háromezer kutya kerül: egy részük sérült vagy gazdája által leadott állat, amelynek tulajdonosa nem tudja vállalni az orvosi költségeket.
Segélykoncert az Illatos úti sérült kutyák gyógyításáért. Tisztelettel meghívunk: legyen a vendégünk július 20-án este 8-kor szervezett jótékonysági koncertünkön a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Üdvözlettel: Óvári András, Vigyél Haza Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?