Posted on

Sarah Palin agyonlőtt egy szarvast

Kiakadtak az állatvédők a volt republikánus alelnök jelöltön: a Sarah Palin’s Alaska című reality harmadik részének vadász jelenetében a népszerű politikus agyonlőtt egy rénszarvast. Palin nem kommentálta az esetet.
Az állatvédőknek nem tetszik Sarah palin valóságshow-ja. Dan Matthews, a PETA vezérigazgatója közölte: „Úgy tűnik, hogy Sarah azt gondolja, hogy az erőszak, a vér és a belek több nézőt fognak vonzani unalmas műsorához – de a nézettségi indexre nyugodtan ráfogható, hogy halott, csakúgy, mint azokra a szegény állatokra, akiket leterített.” A 2008-as republikánus alelnökjelölt sorozatának harmadik része egyébként 3,5 millió embert ültetett a tévé képernyői elé.
A felháborodást keltő jelenetben Palin célba veszi az állatot, majd az ötödik lövésre leteríti. A műsorban azt is bemutatják, ahogy az állatot találat éri, majd elterül. „Ez a csodás állat szép életet tudhat maga mögött és köszönjük, hogy ezentúl egy családot fog táplálni” – idézte az állat teteme felett Ted Nugent rockzenész szavait Palin. Ezután a szarvast felszeletelték és elszállították Palin konyhájába, aki nem fűzött kommentárt az esethez. Twitterén azért közölte: lehet néhány felkavaró jelenet műsorában.

One thought on “Sarah Palin agyonlőtt egy szarvast

  1. […] őzet – Őztetemek nyúzása közben értek tetten két férfit – Sarah Palin agyonlőtt egy szarvast – Vad helyett a kollégáját találta el a vadász  -Az állatok visszavágnak – Egy agyonlőtt […]

Vélemény, hozzászólás?