Posted on

Rendőrkutya találta meg a kábítószert az autóban

Anya és fia kerültek előzetes letartóztatásba kábítószer-kereskedelem miatt Szentendrén. Úgy tudni, a fiú hozta a drogot Hollandiából, 62 éves anyja pedig segített neki az értékesítésben. Az RTL Híradó információi szerint, a férfi ellen korábban illegális gyorsulási verseny miatt indult eljárás. A négy évvel ezelőtt száguldásban két, több tízmilliót érő autót törtek össze Budapest határában.
Kábítószert keresett a rendőrség kutyája az autóban. Néhány másodperc múlva meg is találta. A rendőrök darabokra szedték a kocsit és 21 csomag drogot találtak.
„Szentendre területén fogták el a két gyanúsítottat, anyját és fiát. A gépkocsi átvizsgálása során 21 csomag, azaz 21 kilogramm amfetamin került elő, ennek piaci értéke becslések szerint 50 millió forint” – mondta Batha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.
Anya és fia azóta előzetes letartóztatásban van. Úgy tudni, hogy a fiú volt, aki Hollandiából beszerezte az anyagot, 62 éves anyja pedig segített neki az értékesítésben.
A Szentendrén elfogott férfi már nem ismeretlen a rendőrök előtt.
Csaknem négy éve, Budapesten, egy balul sikerült illegális gyorsulási verseny után a füstölgő roncsokból – hihetetlen, de – mindkét sofőr élve szállt ki. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy az egyik autót a Szentendrén elfogott férfi vezette. A sportkocsikkal, egy Lamborghini-vel és Porshe-val éjszaka száguldoztak az autópályán, amikor összeütköztek. A rommá tört és kiégett autók 60, illetve 40 milliót értek.

Vélemény, hozzászólás?