Posted on

Pamela Andserson az állatok kebelbarátja

Piros fürdőruhás, tengerparton szaladgáló, feltűnő szexepillel rendelkező szőke színésznőként ismert. Pedig ő ennél sokkal több, az elvei teszik igazán naggyá.
Pamela Andersont gondos szülők nem igazán szeretnék gyermekeik példaképeként látni. Sok rosszat el lehet mondani róla, de azt nem szívtelen. Igenis szívén viseli az élőlények sorsát. Az állatok lelkes védelmezője.
Tinédzser éveiben látta, ahogy apja levágja az elejtett szarvas fejét. Az élmény olyan szörnyű nyomokat hagyott benne, hogy aznap eldöntötte, vegetáriánus lesz. Elveihez a mai napig tartja magát, nem eszik húst. Szigorú vegetáriánusként nem fogyaszt vörös húst, nem fogyaszt halat, csirkét, sertést és tenger gyümölcseit sem. Miután megtudta, hogy az egyik gyorséttermi lánc húskészleteit milyen módon állítja elő, azonnal felemelte hangját és levelet írt a cégnek. Az említett gyártó, csirkehúst dolgozott fel, igen kegyetlen módon, ám hosszú tárgyalások után, Pamela jobb útra térítette őket. A színésznő a PETA elkötelezett tagja. Reklámjaik főszereplője. Minden kampányukban teljes mellszélességgel részt vesz. A szőrmék viselése ellen már többször felemelte hangját. Provokatív hirdetéseket készített. Szexuális kisugárzásából megpróbált előnyt kovácsolni. A reklám nagyon sikeres lett, még úgy is, hogy a televízióban nem játszották le. Mondván: túl erotikus.
Gyermekeinek is igyekszik átadni az állatok szeretetét. Kiáll azokért akiket és amiket szeret. Ez az igazán becsülendő és követendő példa.

Vélemény, hozzászólás?