Posted on

Október 8-9, akkor macskakiállítás

A nagy macskabarátok hétvégéje van. Ha szeretnél egy szőrmókot, de nem tudod pontosan, hogy melyik lenne számodra a leg megfelelőbb, akkor gyere el!
Whiskas Nemzetközi Macskakiállítás és Doromboló nap lesz Budapesten a Lurdy házban október 8-án és 9-én, ahol szebbnél szebb állatokat tekinthetnek meg a látogatók. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kisrágcsálók is helyett kapnak a kiállítói teremben. A szervezők gondoltak a gyerekekkel érkezőkre, mert arcfestés, tombola, kvízjátékok, kézműves foglalkozások és ügyességi vetélkedők színesítik a kiállítást.
A táp- és felszerelés gyártók óriási kedvezménnyel kínálják a termékeiket, valamint az egyesület állatorvosa igyekszik a látogatók kérdéseire válaszolni. Lesznek előadások a felelős állattartásról, a macska gondozásáról, etetési és viselkedési szokásokról, valamint tenyésztői bemutatók az egyes fajták legszebb példányaival.
Nyitva: mindkét nap 10-18. Belépőjegy a helyszínen váltható! Felnőttjegy: 700 Ft, gyermekjegy: 400 Ft. Cím: Lurdy ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. I. emelet Rendezvényközpont

Vélemény, hozzászólás?