Posted on

Megharapta a kutya a szavazatszámlálót

Karcagon, a 7. számú szavazókörbe tartozó választópolgárok közül tizenheten kértek lakásukra mozgóurnát. A szavazatszámláló bizottság két tagja Tóth Irén és Horváth Józsefné fél tízkor a hivatal autójával elindult az első címre. Itt azonban nem ment minden simán:
– Szabályosan megtörtént a bácsi részéről a szavazás, jöttünk kifelé, Irénke már kiért az utcára, amikor fájdalmat éreztem a combomban – emlékezik vissza Horváth Józsefné. – Fel is jajdultam, s mikor hátranéztem, láttam a farmeromon csüngő kutyát. Olyan hirtelen történt minden, előtte a kutya még az udvar végében volt, most meg már a lábamon.
– A tulajdonos nem is akarta elhinni, hogy megharapott a kutyája. A combomon azonban ott az öt fognyom, elkértem az eb oltási könyvét, majd elindultunk a mozgóurnával a többi címre. Már sokkal óvatosabbak lettünk, hiszen itt is azt mondta a gazda, menjünk nyugodtan nem harap a kutya. Volt olyan címünk, ahol három hatalmas kutya volt az udvaron. Megkértük mindenhol a gazdákat fogják meg a kutyáikat, míg a szavazóurnával bemegyünk és kijövünk, nehogy újabb baleset történjen. Amikor a 17 cím lejárása után visszatértünk a szavazókörbe, már tenyérnyi piros folt volt a combomon a harapás körül, így kimentem a kórház sürgősségi osztályára, ahol kaptam tetanuszt és kezelték a sebet – idézte fel a rossz emlékeket Horváth Józsefné.

One thought on “Megharapta a kutya a szavazatszámlálót

  1. Jóó az oldal!

Vélemény, hozzászólás?