Posted on

Mariah Careyt beperelték állatorvosi tartozása miatt

“Állati” tartozása van Mariah Carey amerikai posztárnak: 30 ezer dollárral adósa kutyái állatorvosának. Careynek három ebe van: Cha-Cha, Dolomite és JJ. A trió mindegyik tagja terrier. Az egyiknek saját honlapja is van, és szerepel az énekesnő Obsessed című legújabb klipjében. A szereplés nem jelent újdonságot Jack számára, hiszen feltűnt már a Dreamlover és az Always Be My Baby című dalokhoz készült klipekben is. Cha Cha pedig új jövevény a családban: Mariah férje, Nick Cannon áprilisban lepte meg vele az énekesnőt. Jack Russell terrier-gazdi még Károly herceg, Bette Midler, Paul McCartney, Goldie Hawn és Serena Williams.
Az állatorvos állítása szerint a díva csak 8 ezer dollárt – szűk 2 millió forintot – fizetett ki a kezelési költségekből, 7,2 millió forintnyi összeggel azonban adós a kutyák után.
Emiatt beperelte a sztárt, egy manhattani bíróságon adta be keresetét. Hogy milyen csodakelezést kaptak az ebek csaknem 10 millió forintért, azt nem tudta meg az AP amerikai hírügynökség, hiába kérdezte az állatorvosnőt. Carey szóvivője pedig még nem nyilatkozott az ügyről.

Vélemény, hozzászólás?