Posted on

LSD-t adtak a kutyának, autó elé rohant és elpusztult

Mi is az örökbefogadást pártoljuk, de ha ilyen felelőtlen és undorítóan viselkedő gazdák jelentkeznek, hát akkor inkább maradjon az állat a menhelyen.
Egy Georgia államban élő pár, név szerint Nicholas Modrich és Jamie Hughes 5 nappal az incidens előtt fogadta örökbe az Oscar névre keresztelt tacskót.
Egy este azzal akarták feldobni a hangulatot, hogy beszívtak, LSD-ztek és a kutyának is adtak belőle. A buli eldurvult, egyik szomszédjuk azzal hívta fel a rendőrséget, hogy a két fiatal meztelenül rohangál az utcán – sajnos azonban nem csak ők, hanem a bedrogozott kutya is velük volt.
Oscar véletlenül az úttestre tévedt, Nicholas és Jamie pedig felhagytak a keresésével és visszatértek a házba. Nicholason még akkor sem volt ruha, amikor ajtót nyitott a rendőröknek, akik kérdezősködni kezdtek állapotukkal kapcsolatban.
Kis idő múlva megérkezett a férfi anyja és testvére, a nő kezében ott feküdt a haldokló kutya, akinek állapotáról egy ismerős tájékoztatta őt telefonon.
Szerencsétlen Oscar olyan súlyos sérüléseket szenvedett, pár nap múlva el kellett altatni. Nicholast és Jamie-t valószínűleg rossz magaviselet és állatkínzás vádjával állítják majd elő.

Vélemény, hozzászólás?