Posted on

Kutyája várja itthon Keleti Györgyit

Miközben Keleti Györgyi egy Róma melletti börtönben sínylődik, addig Maffia nevű kutyájáért legalább annyian aggódnak, mint a modellért.
Keleti Györgyi barátai bizakodtak abban, hogy a letartóztatott modellt hazaengedik, de könnyen megeshet, hogy csak évek múlva látják őt viszont. Mint arról a Bors beszámolt, külföldi útja előtt Györgyi egyik jó barátjára bízta házi kedvencét, Maffia nevű kutyáját, aki eleinte bánkódott gazdája után, de talán már túl van a nehezén. A mindössze egykilós csivaváért sokan aggódnak.
– Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy Maffia nagyon jó körülmények között él, és megfelelően kijön az én állataimmal. Egy cica a legjobb barátja. Bármeddig is lesz Györgyi a börtönben, vigyázok rá – mondta lapunknak a neve elhallgatását kérő barát, aki azt is elmesélte, hogy sokan aggódnak Maffiáért, annyira, hogy a modell egyik barátnője magával is akarta vinni a kiskutyát.
– Valószínűleg az első sokk hatására, miután meghallotta, hogy Györgyinek talán éveket kell börtönben töltenie, azzal jelentkezett, hogy magához venné a kutyust. Jó szándékkal ajánlotta fel, csak segíteni akart, de vissza kellett utasítanom. Györgyi a gondjaimra bízta a kutyát, én vállaltam érte a felelősséget, és csak neki adom oda – tette hozzá a barát.
Keleti Györgyit Németország a múlt héten adta ki Olaszországnak. Az egykori playmate jelenleg előzetes letartóztatásban van a rebibbiai börtönben, prostitúció elősegítésével vádolják. Forrás: Borsonline

Vélemény, hozzászólás?