Posted on

Kutya támadt Mickey Rourke-ra

A megtámadta egy kutya A pankrátor sztárját. A színész éppen örökbe akarta fogadni az állatot, amikor az megharapta.
Mickey Rourke számos alkalommal bebizonyította, hogy a zord külső nem csak a vásznon takar érző szívet, ő az életben is nagyon kedves ember. A színész híres állatszeretetéről, hosszú évek óta tart kutyákat. Sajnos az évek során több négylábú barátját elveszítette, amelyik pedig mellette van még, azzal kifejezetten rosszul indult a kapcsolata.
A világsztár mindig állatmenhelyekről menti meg a kutyákat, egy időben hét állattal osztotta meg az otthonát. Most már csak Jaws él vele, aki az első találkozásukkor szörnyen agresszív volt – „Most már csak egy kutyám van. Amikor először láttam, a menhely tulajdonosa azt mondta, hogy csak azt ne, azt a kutyát nem akarhatom. El kell altatni. Közben csak ugatott és kapkodott, én meg gondoltam, rendben van.
De odamentem, hogy adjak neki egy puszit, mire beleharapott az arcomba. Össze kellett varrni a szám. A menhelyen biztos azt hitték, hogy beperelem őket. Nagyon kínos volt, mert hiába volt nagyon kicsi a kutya, nagyon fájt. De fél órával később visszamentem és közöltem, hazaviszem őt.
Most már öt éve velem van. Fel is tudom venni. Hat hónapomba telt, de most már ölbe tudom venni. És mostanra ő a világ legbarátságosabb állata.”

Vélemény, hozzászólás?