Posted on

Kustánczi Lia kiskutyája feleséget keres

Kustánczi Lia kiskutyája magányos. A népszerű modell szeretne Ronikának kutyafeleséget keresni, hogy a kis csivava ne érezze egyedül magát. Lia a társkereső akció első lépéseként, dögös, hódító ruhákat keresett kutyusának.
Kustánczi Lia már többször is elmondta, szinte gyermekeként szereti kiskutyáját, és szeretné, hogy Roni boldog legyen. Lia reméli, hogy jó anyós lesz, de magasak az elvárásai jövendőbeli menyével kapcsolatban.
Lia hosszú évek óta szingli, így jól tudja, milyen nehéz megfelelő társat találni, ezért szeretne mindenben segíteni kutyusának. Roninak első lépésként a tökéletes hódító szerelést kereste meg, így ellátogatott egy kutyaruhaüzletbe. A keresgélés közben, nemcsak ruhákat, hanem menő kiegészítőket is találtak, hogy a leendő ara, többféle stílust is láthasson Ronin, mielőtt végképp egymásba szeretnek! Természetesen nemcsak Roninak, hanem Liának is találtak néhány tökéletes kutyatáskát, mert ugyebár a leendő anyós sem mindegy, hogyan néz ki.
“Roni a mindenem és szeretném, ha találnánk neki egy kis társat. Nagyon jó lenne, ha végre meglelném a kiskutyám leendőbelijét és Roninak lennének gyerekei is. Már minden készen áll a nagy lagzira, már csak a menyasszonyt kell megtalálni, de ilyen vonzó szerelésekben nem lesz nehéz!” – mesélte Lia nevetve.

Vélemény, hozzászólás?