Posted on

Elütött kutyát talált… aztán elszabadult a pokol

Ági segített egy német juhászkutyának, amit elütött egy autó. Közzétette a Facebookon a hírt: “S.O.S. Elütött német juhász kan, Jobbágyi 17.-én, 18 óra körül elütötték a képen látható német juhász kant a 21-es úton, Jobbágyinál, a benzinkút előtt. Az éjszakát a szabad ég alatt töltötte, a lehetőségekhez mérten nyugalomban. Sürgős orvosi segítségre van szüksége! Sajnos semmilyen kapacitásom, időm, lehetőségem nincs a befogadására.. Osszátok meg, legyetek szívesek!”
Csak arra nem gondolt, hogy amíg a kutya orvoshoz kerül, és rendeződik a sorsa, elszabadul a pokol. Lásd a fénykép alatt…
Őri Ágnes: A kutya állatorvosnál, úgy néz ki, a helyzete rendeződik!
Kedves Sz. Bogi.. Mielőtt idióta kurvázol, olvass, vazz. Munkahely, Drága, munkaidő.
A többi, rendkívül okos észosztónak:
Nem fagyott, nem havazott.
Nem én “találtam” meg, a munkahelyem előtt csapták el, a kollégáim műszakjában.
Agyonvágnál..? Gyere, várlak szeretettel..
Egyet kurvául nem kéne elfelejteni, drágák:
Nincs mindenkinek lehetősége hazavinni minden kutyát, amit talál. Az ember megteszi, amit tud, ami módjában áll. Mivel nincs mobilnetem, igen, hazajöttem az éjszakás műszakból, és az első dolgom az volt, hogy feltettem a képeket. Nógrád megye, vazz, nyugodtam behelyettesítheted a nyomorral, a közönnyel. Egész éjjel a legpozitívabb reakció az volt minden érdeklődésemre, hogy hívjam a vadászt, az majd lelövi, ne szenvedjen.. Esetleg agyonütik..
Barmok. Könnyű úgy ugatni, hogy lövésetek nincs a vidéki állapotokról..
Mentett kutyákat tartok én is, autista gyerek mellé hova hozzak egy törött csípőjű kutyát?!
Mentek a bús fenébe mind..
Kiegészítés, 2011. 12. 19.
Olvasgatom a különböző megosztások különböző hozzászólásdömpingjét, le a kalappal, ennyi ostoba, unatkozó hp-t egy rakáson ritkán lát az ember.
Mint megtudtam, már ott tart az ügy, hogy -idézem- “lehet, hogy ő ütötte el, eltűnt ő is, meg a hirdetése is, stb.”
Kedves libuskák, nem tűntem el.. De miután a kutya orvosnál, teljesen feleslegesnek éreztem a további nyilvános elérést, keringetitek épp elegen azt a pár képet.. “Hirdetés”.. aha, anyád. Segítségkérés, drága, kérés..!
Miért nem vittem be a boltba?
Tudom, nehézséget okoz felfogni, hogy errefelé az emberek azon szerencsés része, akinek még van munkája, többségében minimálbérből él (gyengébbek kedvéért: 63000 ft) és örül, hogy munkája van. Nagyon sajnálom, de nem teszem kockára 8 ember munkahelyét azzal, hogy egy -viszonylag gyakori- ellenőrzésen megbüntessék a céget..

Rohadjak meg? Meg tudnál ölni, kedves Heni Szurikáta..? Neked is azt írom, amit Bogi Sz. “nevű” fb-társadnak: Gyere! Várlak szeretettel..
Ha megosztasz egy hivatkozást, kérést, akkor azt tedd változtatás, népmesei kiegészítések nélkül, ellenkező esetben ugyanis Te vagy a rémhír generálója.
Andrásné Csillag írta:
Kedves Ági, Neked csak hálával és köszönettel tartozunk, amiért feltetted a képeket, hiszen így juthatott az állat a leghamarabb orvosi segítséghez. Ha Te nem segítesz, akkor a kutya elpusztul!! Köszönet és hála az önzetlen segítségedétt.Aki pedig félreértette, annak is kérem értse meg, Áginak köszönhetjük, hogy megmenekült a kutyus!!!
(nekem csak közvetve, mert ha én is tojok rá, mint itt mindenki, akkor tényleg ott pusztul el.. De Gyöngyiék vitték el! Á)
Kivonat a fajtamentők üzenőfaláról:
Őri Ágnes Nos.. A kutya úton az állatorvoshoz, köszönet Gyöngyiéknek Lőrinciből!
22 órája · Tetszik · 1
Őri Ágnes Külön köszönet annak a drága léleknek, aki ránk küldte a rendőröket, mondván, a kutya forgalmi akadályt képez, balesetveszélyt jelent.. A zsaruk tiszteltetik, legalább arcból-arcba is ütköztem velük, a tegnap esti telózás után, amit szintén e kutyu érdekében folytattam velük..
22 órája · Tetszik
Őri Ágnes Köszönet azoknak, akik folyamatosan zaklatják a kollégáimat, ugyan miért is nem hagy ott csapot-papot, és viszi a kutyát dokihoz.. Nekik üzenem, azért nem, mert munkahely, a kolléga dolgozik, és mivel xar a környék, nincs jatt a kúton, a tezstvír egy ezreséert tankol, önerőből), ergo, minimálbérből tartja el a családot, és örül, hogy helyben van munkája..
22 órája · Tetszik
Őri Ágnes Akik rám anyáztak, miért van kitakarva a kutya, azoknak jelzem: a fotózás erejéig vettem le róla a takarót.. Akik azért anyáztak le, miért csak betakarva volt, miért nem baldachinos ágyban lábadozott, azoknak tájékoztatás: élelmiszert árulunk, az ántsz szerteszét rúgná a seggünket..
22 órája · Tetszik
Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány-German Shepherd Rescue Foundation Kedves Ágnes. A megosztása kb 40 oldalon van kint, nem mi hívogatjuk őket.
22 órája · Tetszik
Őri Ágnes Hirtelen ennyi.. Legközelebb meggondolom, kérek-e segítséget, amikor az önerős forrásaink kiapadnak. Senkinek nem hiányzik az a tömény rosszindulat, mocskolódás, amit hirtelen ránk borítottak a t. fajtavédők.. Vagy egy részük. Az, aki elcsapta ezt a kutyát, annyira állt meg, hogy megnézze, nagyon összetört-e a kocsija.. Mi egész éjjel vele foglalkoztunk, amennyire a körülmények engedték. Köszönöm még egyszer a valódi segítséget és szervezést..
22 órája · Tetszik · 1
Őri Ágnes A fajtavédőknek adták ki magukat.
22 órája · Tetszik
Őri Ágnes Egymástól függetlenül vagy három jótét lélek.. ehh, mindegy.. A lényeg, hogy a kutya esélyt kapott..
22 órája · Tetszik
Őri Ágnes Sajnos, ezt mi egymagunk nem tudtuk volna neki biztosítani..
21 órája · Tetszik
Őri Ágnes Ezért hálánk, és köszönet..
21 órája · Tetszik
Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány – German Shepherd Rescue Foundation Micsoda? A fajtamentés nevében? Széép! Na a lényeg, hogy a kutyi herlyzete megoldva, nagyon köszönjük a lőrinciek fuvarban és egyébben nyújtott segítségét. A kutyi meg ettől kezdve a miénk.
21 órája · Nem tetszik · 4
Őri Ágnes :)
21 órája · Tetszik
Kutyák Állatok Jelenlegi helyzet, a helyszínen lévő állatvédő épp úton van a kutyával a klinikára, közbe megvan a gazda.
21 órája · Tetszik
Kutyák Állatok ezt irták nálam
21 órája · Tetszik
Őri Ágnes Klassz.. A kutya tegnap reggel óta kujtorgott a kúton.. Este hatkor csapták el.
21 órája · Tetszik
Őri Ágnes még egy megjegyzés, aztán mára elég volt.. A sziráki dokicsajt is lebarmolta valami nő telefonon, mi az, hogy nem ugrik, és rohan át Jobbágyira.. Gyerekek, hölgyek, Urak.. nincs itt valaki baromira eltévedve..? :-///
20 órája · Tetszik
Őri Ágnes Ki koordinálja itt az infót..? Feketén-fehéren leírtam, mi volt a sztori, s ilyen baromállatságokat írnak emberek:
– “Találtak egy elütött, teljesen ilyen kutyát…Lőrinciben… Kegyetlenek az emberek!!! Egy nő… otthagyta az elütött kutyát éjszakára saját magára!:((( “-
Emberek, ez már-már kimeríti a becsületsértés-, jó hírnév megsértése fogalmát.. :-//// Szégyen.
20 órája · Tetszik
Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány-German Shepherd Rescue Foundation A sok computeres “állatvédő”… Akik addig színezik a híreket, amíg már rá sem lehet ismerni az eredetire. És mlg egyszer szeretném leszögezni: a fajtamentéstől senki nem telefonálgat, mi várjuk a híreket, hogy akkor most megy-e a kutya a JT Klinikára, hozzánk…
19 órája · Nem tetszik · 2
Viktória Ardai Agnes! Mivel nagyon sokan megosztottak a segitseg kerest, ezaltal a hulyeseg is terjed. Sajnos ez kivedhetetlen. Latod, benneteket is zaklattak tobben is, raadasul a fajtamentes neveben, ami eleg mocsok dolog volt az illetoktol.. Nektek csak koszonet jar, hogy megtettetek minden toletek telhetot! Remelem, hogy a kutya hamar beer a korhazba, megkezdothet a kezelese es meggyogyul.
19 órája · Nem tetszik · 2
Őri Ágnes Tudom ám.. csak baromi dühítő. Nem ez az első vahur, aki közvetve miattunk szerzett túlélési esélyt, anno a Lelenccel, Futrinkával volt néhány happy endes sztorink, de a lehetőségeim azóta igencsak lekorlátozódtak. 12 órás munkaidő mellett nincs lehetőségünk még több ismeretlen kutya itthoni elhelyezésére, nincs mit szépíteni rajta, sem idő, sem pénz nincs rá.
A juhászt sem hagytuk magára, a váltás folyamatosan szemmel tartotta, a saját kajájukat adták neki oda, bebugyolálták, itatták, s kiszolgálás közben még az idióta telefonokat is bonyolították..
19 órája · Tetszik · 4
Őri Ágnes
Még egyszer leírom, mert ezek szerint nem értetted meg..
A kutyát este utötték el, 18 óra körül..
Andrásné Csillag
17 órája
Andrásné Csillag
Bocsi ha félreértettemv alamit.
Őri Ágnes
17 órája
Őri Ágnes
A kolléganőm szólt, menjek korábban, nézzem meg..
én estére (éjszakára mentem DOLGOZNI!!
Andrásné Csillag
17 órája
Andrásné Csillag
töröltem.. helyesbítek..
Őri Ágnes
Szerinted egy munkahelyen, munkahelyről mit lehet tenni..?
Egész éjszaka a kutya mellett jöttem-mentem két vevő között, pénztáros vagyok, a benzinkúton
Andrásné Csillag
17 órája
Andrásné Csillag
Nem rád céloztam .. nem is tudtam te voltál ott,akkor te töltötted fel a képed ugye:?
Aki elütötte az tett rosszat azzal, hogy ott hagyta. Értelek nem rád gondoltam.. bocsánat!!
Őri Ágnes
17 órája
Őri Ágnes
Reggel, ahogy végeztem, 12 órás műszak után, nem a saját kutyáimmal törődök, hanem teszem fel a képeket a netre, hogy segítséget kérjek..
s erre basszus, én vagyok a szemét állat..?
Andrásné Csillag
17 órája
Andrásné Csillag
Értelek, félreértés volt,, dehogyis Te!!
Neked hálával tartozunk!! Köszönettel, és ezt meg is szeretném köszönni ezennel újra!!
Őri Ágnes
17 órája
Őri Ágnes
Megköpködtek ma épp elegen már, mert a fotelos állatvédők rendesen megkavarták a xart, erre Te sem figyelsz arra, amit délután írtam..?
Őri Ágnes
Andrásné Csillag
Jajj drága Ági, ne haragudj, tiszta ideg voltam, én is félreértettem. irok egy helyesbítést.. sok emberrel beszéltünk, valaki lehet másként értette, vagy csupán én, nem tudom, eléggé ideges voltam. Irok helyesbítést. Köszi hogy reagáltál, Te is egy szív-lélek vagy. ♥
Őri Ágnes
Akkor ezt akár nyilvánosan is megteheted, mert ma az “idióta kurva” jelzős szerkezet csak kötösző volt a jellemzésemben..
Bogi Sz. oldalán, ugye..
Andrásné Csillag
uristen!! elég szomorú MÁr irom.
Őri Ágnes
az életben nem segítek többet senki elcsatangolt jószágán, ma ezt éreztem..
20 éve kutyázom, s a mai napon, amit ma kaptam, a hülyeségek miatt, az igencsak durva..
Függetlenül attól, hogy nagyon örülök, hogy az a szerencsétlen kutya végre jó kezekbe került, haza..
Andrásné Csillag
Nem miattam, mert nem én írtam.. csak azt, hogy aki elütötte, az otthagyta. én ennyit írtam.. Valaki űgy magyarázta,hogy aki elütötte, az tette fel a képeket.. ebből jött a félreértés.. sajnos.
Őri Ágnes
17 órája
Őri Ágnes
ha egy pert akasztanék az illető nyakába, kíváncsi lennék, mit lépne.. hitelrontás, rágalmazás, jó hírnév megsértése..
baxxus, nem fotelos kutyás vagyok, hanem tenyésztő..
Andrásné Csillag Forrás: Facebook

Vélemény, hozzászólás?