Posted on

Drog, hiszti és depressziós kutya

David Hasselhoff saját valóságshow-t indított, melyben fény derül bizarr életének részleteire. Többek között arra is, hogy még a kutyájával is pszichológus foglalkozik.
Egy egyedülálló apa problémáiról és alkoholizmusáról is nyíltan beszélt új valóságshow-jának első epizódjában David Hasselhoff. A botrányairól elhíresült színész és két lánya, Taylor-Ann és Hayley kamerákat engedtek házukba, hogy a nézők is betekintést nyerhessenek nem mindennapi életükbe.
A debütáló részből azonnal kiderült, hogy nem csak David van túl már néhány elvonókúrán és különböző terápiákon, húszéves lánya, Taylor-Ann szintén megküzdött a drogfüggőséggel, tizennyolc éves húga, Hayley pedig hisztériás rohamokkal pezsdíti fel a család életét. David ráadásul nemrégiben eszmélt csak rá, hogy kutyájuk, Coco súlyosan depressziós, így egy állatterapeutát fogadott mellé, aki szintén a kamerák kereszttüzében végzi a kezeléseket.
“A kutya is függő! A teniszlabdák függője és eljött az a pont, ahol már muszáj volt tenni valamit, mert kezdett megőrülni ő is és mi is! Ekkor kerestük fel Patriciát, aki csodás” – lelkendezett Hasselhoff, aki szerint a kutya lelki problémáinak részben ő az okozója és ez nagyon bántja – a terápián még sírva is fakadt.

Vélemény, hozzászólás?