Posted on

Budai Zsuzsi királynő kígyóval

A Királynő idei második helyezettje, Miss Universe Hungary 2009, azaz Budai Zsuzsi a Cool délutáni műsorába jámbor kiskutyájával, Amandával és különleges kígyójával, egy apró királypitonnal érkezett. A szépség ugyanis él-hal a csúszó mászó élőlényekért, ez a rajongás gyermekkora óta része az életének.
Budai Zsuzsi szülei is nehezen szokták meg a lányuk fura hóbortját, aki az elmúlt évek során a legkülönbözőbb állatok büszke gazdájának mondhatta el magát. Az otthoni terráriumban volt már gabonasikló és szivárványos boa is, jelenleg csincsillákkal, tengeri malacokkal, egy kutyával és a már említett pitonnal osztja meg a lakását.
– Már gyerekként is szerettem az állatokat. Többek között siklókat fogdostam össze, és azzal rémisztgettem a többieket.
Ez régebben sok fejtörést okozott számára az ismerkedésben, hiszen az udvarlók nehezen viselték a hidegvérű hüllőket a rajongásuk tárgyát képező hölgy környezetében. Zsuzsi jelenlegi párja – akivel három éve él boldog párkapcsolatban – azonban tökéletesen elfogadja szerelme hobbiját – kénytelen, hiszen a királypiton élettartama nagyjából húsz év.
Zsuzsi – szépsége mellett – egzotikus állat imádatának is nagy hasznát veheti a jövőben, hiszen a nyár végén a Bahamákra utazik, ahol hazánkat képviseli a Miss Universe világversenyen, és ahol – állatbarát lévén – a kihalófélben lévő élőlények megmentéséért is kampányolni fog.

Vélemény, hozzászólás?