Posted on

Bochiék szerint az állatvédők nem értették a humorukat

Feljelentették a Bumeráng című műsor műsorvezetőit, akik egyik reggeli műsorukban – az állatvédők szerint – állatkínzásra buzdították a hallgatókat. Bochkor Gábor és Voga János értetlenül áll a támadás előtt, hiszen vaskos humorukkal épp arra akarták felhívni a figyelmet, mennyire fontos a veszélyeztetett fajok védelme.
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve döntöttek arról, milyen állatok pusztulhatnak még ki – olvasható a Blikkben.

Mindez a WWF Veszélyeztetett Állatfajokról készült állítólagos listája alapján került szóba. Többek között az oroszlánok kihalásáról és más állatok megmeneküléséről elmélkedett február 7-én reggel a Bumeráng csapata. Közben a 96 országban jelenlévő, 5 millió tagot számláló nemzetközi szervezetet az állatvédelmi pénz elherdálásával hozta hírbe Bocsi: „Valószínűleg egy New York-i toronyház tetején, irodájukban, iszonyú sok pénzért siratják az oroszlánt, valójában semmit sem téve a kihalófélben lévő állatokért”.

Vélemény, hozzászólás?