Posted on

A Szex és New York sztárja árva elefántot mentett

Kristin Davis az orvvadászat miatt elárvult afrikai elefántok sanyarú helyzetére hívta fel a figyelmet, ezért idén őt is díjazták az állatvédő műsorok seregszemléjeként funkcionáló Genesis Awards-on. A Genesis Awards keretében évente díjazzák azokat az amerikai szórakoztató- és hírműsorokat, amelyek komoly erőfeszítések árán hívják fel a figyelmet az állatok jogaira és a természet védelmének fontosságára – számol be az Ecorazzi.
Március 19-én Los Angeles-ben adták át a tévés elismeréseket: a díjazottak között volt a Szex és New Yorkból ismert Kristin Davis is, aki az egyre növekvő orvvadászat miatt elárvult afrikai elefántok helyzetére irányította a figyelmet – ő a nemes ügy érdekében síkra szálló hírességeknek járó Wyler díjjal gazdagodott.
A színésznő két éve egy afrikai szafarin talált rá egy magára hagyott elefántra, akit a közbenjárására egy világhírű szervezet, a David Sheldrick Wildlife Trust vett szárnyai alá. A szervezetnek ugyanis van egy elefántok és rinocéroszok rehabilitálásával foglalkozó programja, amely során az állatokat újra visszaengedik a vadonba.

Vélemény, hozzászólás?