Posted on

A lovakat nem lövik le, ugye?

A mondás szerint a kutya az ember legjobb barátja. Dvéri Zsolt minden bizonnyal vitatkozna ezzel az állítással. Még akkor is, ha ott van neki Vidike.
Vidike nem más, mint egy jól megtermett, hároméves Bernáthegyi, aki a Videoton nemrégiben visszavonult középpályásának személyes tulajdonát képezi. A labdarúgó beszámolói alapján a kutyus meglehetősen szuverén egyéniséggel rendelkezik. Ha főúri kedve úgy tartja, átbaktat a játékos szüleihez, majd a kikövetelt ebéd elfogyasztása után visszatér szerető gazdája otthonába. Dvéri Zsoltot egyébként nem csak Vidikéhez fűzik gyengéd szálak, hanem egy másik négylábú élőlényhez is: a lovakhoz.
– Mondhatjuk, hogy az egész gyerekkoromat állatok között töltöttem, városi környezetben már nem is tudnám elképzelni magam – mondta honlapunknak a kiváló irányító, aki a jövőben tanácsadóként segíti Mezey György vezetőedző munkáját. – A lovak iránti szerelmem is innen eredeztethető. Ez a szenvedély valószínűleg elkísér életem végéig, hobbiszinten ugyanis a mai napig foglalkozom lovakkal. Jelen pillanatban is hat gyönyörű állat pihen az istállóban. Mint bármilyen más házikedvenc, a lovak is könnyen hozzá tudnak nőni az ember szívéhez. Nagyon nehéz döntés, amikor meg kell válni egyiküktől, főleg, ha az a példány a kedvenced a ménesből

Vélemény, hozzászólás?