Posted on

3 legyilkolt ezüstróka leste Medveczky dekoltázsát

Igazi dívaként érkezett meg egy szépségverseny zsűrielnökeként Medveczky Ilona, aki a dekoltázsával mindenkit lenyűgözött. Ópiumos kölnivel, s három rókából varrt boával készült az estére.
Szombaton este megválasztották a Miss és a Mr. Winter Face cím nyerteseit a budapesti Moulin Rouge-ban. A zsűri elnöke hazánk legismertebb dívája, az egyes hírek szerint 69 éves Medveczky Ilona volt, akit állva, vastapssal köszöntöttek érkezésekor.
A gyönyörű, hófehér, mélyen dekoltált estélyiben pompázó Ilonát körberajongták a férfiak, még Hujber Feri is hosszú perceken át szóval tartotta, csakúgy, mint Hajas László. Ilona az eredményhirdetést megelőzően a szabad ég alatt szedte rendbe a sminkjét, ahol arról is mesélt nekünk, mivel tette különlegessé a viseletét.
– Ezt a stólaszerű szőrmét magam készítettem néhány éve. Három rókát és egy boát varrtam össze – mutatta büszkén kiegészítőjét. – Az illat pedig, amit ezúttal választottam, az egyik kedvencem: Egyiptomban vásároltam, a férfiak állítólag beindulnak tőle. Ópiumos készítmény – tette hozzá aprókat fújva az aranyszínű apró üvegből a nyakára s dekoltázsára.
Ilonát – aki egy dívához méltó hatalmas luxusautóval távozott – még a járókelők is megtapsolták az utcán. Nem tudták, hogy a nyakában nem műszőrme van. Külföldön egyetlen sztár sem kozkáztatja meg, hogy valódi szőrmét viseljen.

3 thoughts on “3 legyilkolt ezüstróka leste Medveczky dekoltázsát

  1. […] jelenleg a lehetőségekhez képest jól van, de emlékezete erősen romlik. A magyar dívát Medveczky Ilonát nem érdekli, hogy ki mit gondol az állatti szőrmékről, ő büszkén viseli. Cikkajánló:A […]

  2. […] per – Lándzsával ölt vaddisznót egy orvvadász – 3 legyilkolt ezüstróka leste Medveczky dekoltázsát – Semjén Zsolt vadászok fegyverbe! – Baromságokat állít Lomniczi Gergely szóvivő: […]

  3. […] Igazi dívaként érkezett meg egy szépségverseny zsűrielnökeként Medveczky Ilona, aki a dekoltázsával mindenkit lenyűgözött. Ópiumos kölnivel, s három rókából varrt boával készült az estére. Tovább a teljes cikkre […]

Vélemény, hozzászólás?